ВЕТРОЗАЩИТНИ ЗАВЕСИ

Ветрозащитни завеси или също познати, като ветроупорни завеси са продукт изработен от прозрачен кристал и плътен цветен винил.

Ветроупорните завеси са много подходящи за затваряне на тераси, барбекюта, беседки. Завесите от кристал имат различни тазновидности. Подходящи са за преграждане външни площи на заведения.

Предлагат се с различни закопчалки:

– Пвц Копчета

– Ципова лента

– Метални копчета(в редки случаи)

С какво още разполага една завеса:

– Алумиева шина 3см. Поставена в джоб в горният край на ветроупорната завеса.

– Алуминиев профил 20/20мм. Поставен в джоб в долният край на завесата за тежест.

– Коланчета или така наречетените каишки с катарами за превързване на завесата в горно положение.

Статичните ни ветрозащитни завеси могат да бъдат изработени в ралична форма. Било то трапец, триъгълник или друга нестандартна фигура. Също така винила или кристала могат да бъдат опънати и на метална рамка в зависимост от ситуацията и конкретният обект.
Също така за по-лесен достъп до дадено помещение изработваме врати с ципове, които се вграждат в дадена завеса. Като пример си представете, че имате завеса 300см.ширина и 300см. Височина. Не би ви било удобно всеки път да я вдигате и пускате на ръка. В този случай в самата завесе за вграждат(заваряват с високочестотен ток) ципови ленти например с ширина 90см.ширина/200см.височина. Това ви позволява да отварята само тази част от завесета.

Препорачителните максимални размери за статичните ветрозащитните завеси с копчета са: 400см.(ширина) / 300см.(височина).

Можем да изработим и по-големи завеси, но не носим отговорност за поведението и навиване на кристала.

Дълги години изработваме ветроупорни завеси и се гордеем с профисионализма си. Внасяме кристала си от Япония( един от най-качествените на пазара), а винила от Австрия SattlerAG. Японския кристал е с едно от най-добрите полазатели. Максималната прозрачност, голямата издържливост и минималното му влияние от атмосферните условия му осигуряват първото място.
Наши специалисти Ви посещат, взимат размери, изпращаме ви оферта и ако сте съгласни с параметрите на офертата, подписваме договор и стартираме производство, след което и монтаж.

Присъединете се към хилядите ни доволни клиенти.

Call Now ButtonОБАДИ СЕ: 0884 73 81 25