ЗА НАС Сенници тенти перголи

Сенници тенти перголи

Сенници тенти перголи. С дългогодишен опит зад гърба си, “SunStyle” се е наложила на българския пазар, като една от най-успешните и перспективни фирми за производство и монтаж на:

Опитът и модерните технологии, с които разполага нашата фирма ни предопределят имидж  на водещ вносител и производител на слънце-защитни съоръжения.

Благодарение на сътрудничеството си с Европейските и Световни лидери на пазара, с които имаме възможността и привилегията да работим, ние имаме удоволствието да предложим световното качество и на българския пазар, като по този начин сме сигурни, че клиентите ни ще се радват дълго време на нашите продукти – заставаме зад това давайки 2 години гаранция на всички предлагани продукти!

 

Няма как да пропуснем да споменем имената на нашите партньорите:

  • SATTLER (Австрия) – лидер на Световния пазар в производството на акрилни и пвц платове. Доказващи се вече 130 години, покривайки най-високите европейски стандарти за качество. Лабораторно тестван и екологочно чист продукт!
  • GAVIOTA SIMBAC (Испания) – производител на части за сенници, перголи, палилерии и много други разнообразни съоръжения за покриване на големи площи!
  • ACHILLES (Япония) – производител на най-качествения кристал за ветрозащитни завеси предлаган на българския пазар – максимална прозрачност с минимално влияние от атмосферните промени на климата!

Тук, в нашият сайт, можете да разгледате и придобиете представа за всички продукти, които предлагаме. Ако сте се спрели на някой продукт, но не го намирате в сайта ни се свържете с нас. Ние ще ви помогнем за намирането му.

Ето какво предлагаме:

Сенници, Тенти, Перголи, Ветрозащитни завеси, Ветроупорни завеси, Конструкции, Щори, Комарници.

С едно вдигане на телефона Вие можете да заявите оглед и взимане на размери от нашите специалисти (цената за посещение в рамките на София(град) е фиксирана – 20лв.!). Гарантираме ви професионално отношение, максимално кратки срокове и качествена изработка. При нас клиента винаги е на първо място. Когато качеството има значение изберете нас.

Call Now ButtonОБАДИ СЕ: 0884 73 81 25