ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА КОНСТРУКЦИИ В СОФИЯ И ЦЯЛАТА СТРАНА

Благодарение на Европейските и Световни лидери на пазара, с които имаме възможността и превилегията да работим. Ние се превръщаме в тяхно отражение и внасяме световното качество и на българския пазар. По този начин ние сме сигурни, че клиентите ни ще се радват дълги години на красиви и качествени сенници, тенти, ветрозащитни завеси, перголи, щори, комарници, конструкции, панорамно остъкляване. Ние заставаме зад това давайки 2 години гаранция на всички наши продукти. Няма как да пропуснем да споменем имената на партньорите ни:

SATTLER ( Австрия ) – Лидер на Световния пазар в производството на акрилни и пвц платове. Доказвайки се вече 130години, покривайки най-високите европейски стандарти за качество. Лабораторно тестван и екологочно чист продукт.

GAVIOTA SIMBAC ( Испания ) – Производител на части за сенници, перголи, палилерии и много други и разнообразни съоръжения за покриване на големи площи.

ACHILLES ( Япония ) – Производител на най-качествения кристал за ветрозащитни завеси предлаган на българския пазар. Максимална прозрачност с минимално влияние от атмосферните промени на климата.

В сайта ни можете да разгледате и да придобиете представа за всички продукти, които предлагаме. С едно вдигане на телефона вие можете да заявите оглед и взимане на размери от наши специалисти, като цената за посещение в рамките на София(град) е фиксирана – 20лв.

2 години гаранция

Две години пълна гаранция на всички наши продукти!

Модерна база

Една от най-модерните производствени бази в страната!

Качествен монтаж

Монтажът се извършва от монтажници професионалисти!

Добри цени

Високо качество на достъпна цена за всеки!

Call Now ButtonОБАДИ СЕ: 0884 73 81 25