Най-добра цена и кратки срокове за монтаж

Изработка и монтаж на Мембрани

Мембрани – Изработка, монтаж и цени

Много от вас, които посещавате и разглеждате сайта ни по начало може би няма да знаете какво точно представляват мембраните. Затова нашия екип ще се опита с няколко изречения и приложените снимки в галерия да хвърли светлина за вида и функционалността на този продукт.

Чрез мембраните вие можете да покриете големи екстериорни площи дори и да са с нестандартна форма. При този продукт вие клиентите можете да развихрите въображението. Вие ще ни представите вашата идея и ние ще направим всичко възможно да я осъществим.

Като цяло мембраната представлява метална конструкции с различни форми и размири, на която посредством стоманени въжета и оптегачи се опъва Винилно (ПВЦ) платнище. То може да е с различни дъги, височини и размери. Винила, с който работим е в различни цветове и е продукт на нашите партньори от SATTLER AG (Австрия). Това е материал с възможно най-доброто качество, както на българския така и на европейския пазар. Мембраните се изработват по проект. Проекта се изработва от инжинер, който изчислява натоварването и всичко необходимо за конструкцията. Необходимое възможно най-подробна информация за обекта. Размерите може да са различни. Няма ограничение в големита и формата, стига всичко да бъде събразено с конкретната ситуация.

Хубаво е да разгледате нашата галерия, за да видите различните наши обекти. По този начин ще ви стане много по ясно какво точно прелага този продукт и как точно бихте могли да го използвате.

Цени на Мембрани София

2 години гаранция

Две години пълна гаранция на всички наши продукти!

Модерна база

Една от най-модерните производствени бази в страната!

Качествен монтаж

Монтажът се извършва от монтажници професионалисти!

Добри цени

Високо качество на достъпна цена за всеки!

SATTLER

Лидер на световния пазар в производството на акрилни и пвц платове.

GAVIOTA SIMBAC

Испански производител на части за сенници, перголи, палилерии и др.

ACHILLES

Японски производител на най-качествения кристал за ветрозащитни завеси.

Call Now ButtonОБАДИ СЕ: 0884 73 81 25