Най-добра цена и кратки срокове за монтаж

Изработка и монтаж на Палилерия

Палилерия – Изработка, монтаж и цени

Палилерията е много стилен и интересна тента, чрез нея може да разчупите ограниченията на терасата, двора или площадката на заведението ви. Дори профилите могат да се монтират на таванни прозорци с цел засенчване.

Самата Палилерия представлява два ролкови водача, по-които се движат ригели на различно разстояние съобразено с издадеността на продукта. Чрез поставянето на различни разстояния плата може да придобива форма на вълни с различни размери и така се постига един интересен и неподправен дизайн. Предлага се във вариант с подпорни крака, захващане челно или таванно в зависимост от това какво позволява конкретния обект. Конструкцията се предлага бяла, но може да бъде боядисана в различен цвят по желание на клиента.

Задвижването се извършва посредством въже и ролки, но може да бъде и механично с помоща на двигател с варианти за различни датчици(за дъжд, слънце и вятър).

Платовете, които се използват са на AGSattler с богата гама от цветове и разновидности на шарки. Имате възможността да съчетаете качествена конструкция с качествени платове и да преоткриете сянката и във вашия дом.

Максималните и минималните размери на Палилериите може да видите в табличките, които се намират под текста. Таблиците с размерите са комбинира и различните типове Палилерия. Типовете се определят според това какъв рамер ви е необходим в конкретна ситуация.

Не се колебайте и разгледате галерията ни. Ако имате въпроси или желание да изпратим монтажна група, която да ви посъветва, кое е най-доброто решение във вашата ситуация се свържете с нас. Ние сме винаги на разположение и в готовност да отговорим на всичките ви въпроси.

2 години гаранция

Две години пълна гаранция на всички наши продукти!

Модерна база

Една от най-модерните производствени бази в страната!

Качествен монтаж

Монтажът се извършва от монтажници професионалисти!

Добри цени

Високо качество на достъпна цена за всеки!

SATTLER

Лидер на световния пазар в производството на акрилни и пвц платове.

GAVIOTA SIMBAC

Испански производител на части за сенници, перголи, палилерии и др.

ACHILLES

Японски производител на най-качествения кристал за ветрозащитни завеси.

Call Now ButtonОБАДИ СЕ: 0884 73 81 25