Най-добра цена и кратки срокове за монтаж

Изработка и монтаж на Сенници тип чупещо рамо

Сенници тип чупещо рамо – Изработка, монтаж и цени

sennik-chupeshto-ramoСенници тип чупещо рамо. Имаме привилегията и възможността да ви представим сенник тип Чупещо рамо. Този сенник е подходящ, както за засенчване на балкони и тераси, така и за покриване на по-големи площи на заведения и дворове с помощта на конструкция тип (бесилка). Благодарение на бесилката ви може да обхванете голяма квадратура. Лесната експлоатация и елегантния дизайн правят сенниците от типа чупещо рамо един от най-желаните сенници за слънцезащита.

Конструкцията на сенника чупещо рамо е алуминиева в бял цвят, като при желание от клиента цвета може да бъде променен. Използваните платове са ПВЦ и Акрилни на AGSattler с UV защита и промазка, която позволява дъжда да се стича по плата. Имаме богата гама от цветове на платовете за сенници чупещо рамо, като цената не се влияе от това на какъв десен плат ще се спрете.

Задвижването може да е както ръчно посредством манивела, така и механично с помощта на двигател. При желание от ваша страна към двигателя могат да бъдат добавени различни датчици – за слънце, за вятър, за дъжд с помощта, на които ще предпазите сенника си от капризите на времето.

Минимални размери – 150см.ширина и 100см. издаденост с наклон от 15 до 90 градуса. Наклона може да бъде регулиран и променен в зависимост от желанието на клиента. Монтажниците ни са винаги на ваше разположение.

Оптимални размери – 700см. ширина на 350см. издаденост с наклон от 15 до 90 градуса.

Възползвайте се от възможността да внесете уюта и прохладата в своя дом. Спирайки се на нашите сенници тип чупещо рамо вие комбинирате стил и качество в едно.

За да научите повече за този продукт се свържете с нас или разгледайте нашата галерия.

2 години гаранция

Две години пълна гаранция на всички наши продукти!

Модерна база

Една от най-модерните производствени бази в страната!

Качествен монтаж

Монтажът се извършва от монтажници професионалисти!

Добри цени

Високо качество на достъпна цена за всеки!

SATTLER

Лидер на световния пазар в производството на акрилни и пвц платове.

GAVIOTA SIMBAC

Испански производител на части за сенници, перголи, палилерии и др.

ACHILLES

Японски производител на най-качествения кристал за ветрозащитни завеси.

Call Now ButtonОБАДИ СЕ: 0884 73 81 25