Най-добра цена и кратки срокове за монтаж

Изработка и монтаж на Широкоплощни сенници

Широкоплощни сенници – Изработка, монтаж и цени

Този тип сенник е издържал на тестовете на времето. От много години той представлява решение за много хора в затварянето на големи екстериорни площи. Дълго време е предпочитан продукт за собствениците на заведения или за хората разполагащи с големи открити тераси. Широкоплощният сенник се състои и конструкция с водачи и крака отпред, като плата се навива на вал и посредством ролки се спуска по тръби. Конструкцията е статична и при прибиране на сенника си остава. Конструкцията може да бъде боядисана в различни цветове (RAL). Платовете са както Акрилни така и ПВЦ на Sattler AG с много и разнообразни цветове и шарки. Движението на текстила може да се осъществява както от манивела така и от двигател на Sommfy или Gaviota. Максималните размери са 6,00м ширина и 5,00м издаденост. Широкоплщните сенници позволяват монтирането на различни фасади.

Този продукт е един от най-популярните дълги години. Поради възможността за покриване на големи площи е предпочитан от много търговци и собствници на заведения. За този сенник е препорачително да се прибира при силни дъждове или снеговалежи, понеже има вероятност да събере вода или сняг в предната част на конструкцията(при предната греда) За избягване на задържане на вода се слагат капси. За повече информация и консултация се свържете с нас. Ние сме тук, за да ви дадем най-доброто предложение за вашия случай.

Ако мислите, че това е вашето решение разгледайте нашата галерия за да придобиете по-добра представа за вида на продукта.

Цени на Широкоплощни сенници София

2 години гаранция

Две години пълна гаранция на всички наши продукти!

Модерна база

Една от най-модерните производствени бази в страната!

Качествен монтаж

Монтажът се извършва от монтажници професионалисти!

Добри цени

Високо качество на достъпна цена за всеки!

SATTLER

Лидер на световния пазар в производството на акрилни и пвц платове.

GAVIOTA SIMBAC

Испански производител на части за сенници, перголи, палилерии и др.

ACHILLES

Японски производител на най-качествения кристал за ветрозащитни завеси.

Call Now ButtonОБАДИ СЕ: 0884 73 81 25